Pályázatírás és -menedzsment

forrastrendMegjelentek a mukahelyi képzések támogatására kiírt uniós pályázatok nagyvállalatok, valamint mikro-, kis- és közepes vállalkozások számára. (Frissítve!)

– Valószínűleg ez az utolsó lehetőség a képzők számára, hogy az operatív programok segítségével növeljék a bevételeiket – mondta Zsuffa Ákos pályázati szakértő az Inventum pályázati fórumán április 11-én.

– Ugyanakkor az ezeken a kiírásokon elnyert támogatásoknak köszönhetően az elkövetkező két évben várhatóan felpezsdül a felnőttképzés piaca – tette még hozzá.

Kimaradni tehát nem szabad – a pályázatok szakszerű előkészítésében, kidolgozásában, benyújtásában és menedzselésében segítünk pályázatíró partnerünkkel, a Forrás-trend Kft.-vel.

Frissítés: az Irányító Hatóság a Budapesten és Pest megyén kívüli vállalkozások által benyújtható támogatási kérelmek (GINOP) beadhatóságának kezdeti határidejét elhalasztja a felhívások felülvizsgálata és pontosítása idejére. Bővebben itt. Tekintve, hogy a VEKOP tükörkiírások ugyanazokat a szakmai hibákat tartalmazzák, mint a GINOP felhívásai, így véleményünk szerint hamarosan hasonló közlemény jelenhet meg a Közép-magyarországi  régió páláyzataira vonatkozóan is.

Szeretne többet megtudni a munkahelyi képzések pályázati kiírásról? Kérem, töltse ki és küldje el az adatlapot, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételhez, kérem, küldje el a kitöltött adatlapot!

Címkék: > > > >

Vélemény, hozzászólás?